Aleanca KuqeZi ka mbajtur një protestë në qytetin e Përrenjasit
BotaSot - 26.04.2012 02:05:15
Aleanca KuqeZi ka mbajtur pasditen e të mërkurës rreth orës 18:00 një protestë në qytetin e Përrenjasit ku kanë marrë pjesë me qindra mbështetës të Aleancës KuqeZi. I pranishëm në këtë aktivitetet ka qenë Kryetari i Aleancës KuqeZi Z.Kreshnik Spahiu, Sekretari I Përgjithshëm i Aleancës KuqeZi Z.Myslim Pashaj si dhe kryetari i sapo zgjedhur i Këshillit Bashkiak të Bashkisë së Përrenjas Myslim Karriqi i cili prej pak kohësh është bashkuar me Aleancën KuqeZi dhe misionin e saj.Gjatë fjalës ...


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: