RDK: Nuland mund të jetë e fundit, të shfrytëzohet maksimalisht prezenca e saj
BotaSot - 11.07.2016 13:28:35
Rilindja Demokratike Kombëtare (RDK) në një komunikatë thotë se vizita e Ndihmës sekretares Victoria Nuland duhet të shfrytëzohet maksimalisht për të dalë nga kriza politike sepse prezenca e saj mund të jetë e fundit.‘Rilindja Demokratike Kombëtare vlerëson se ardhja e Ndihmëssekretares amerikane të shtetit për çështje të Evropës dhe Azisë, Victoria Nuland në Maqedoni duhet të shfrytëzohet maksimalisht nga aktorët politik vendas për të dalë nga kjo krizë e thellë politike dhe institucionale, sa nuk është vonë. Rilindja Demokratike Kombëtare vlerëson se prezenca e znj. Nuland mund të jetë vizitë e fundit në Maqedoni për të ndihmuar vendin të d...


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: