A ju kujtohet djali që pinte 40 cigare në ditë? Ja si duket sot! (Foto)
BotaSot - 12.07.2016 10:20:23
Piu cigare qysh nga mosha 2 vjeçare. Jo një cigare po plot dy paketa.Kishte tentuar që ta ndalojë me ndihmën e prindërve, por e kotë. Ardi Rizal nga Indonezia ishte totalisht i varur ndaj nikotinës.Prindërit kanë provuar tia ndalojnë, por ai bëhej i padurueshëm, qante dhe ulërinte deri sa ti jepnin cigare për të pirë.Megjithatë, ai tashmë e ka lënë duhanin por është bërë i varur nga ushqimi.Tash është në mbipeshë.Ardi konsumonte vetëm një markë duhani dhe për këtë prindërit e tij shpenzonin 4.3 euro në ditë, në Musi Banyuasin, në Indonezinë Jugore.Në fakt për Indonezinë kjo nuk përbën ndonjë çudi pasi fëmijët atje fillojnë të konsumojnë duh...


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: