Pija që shëron kancerin në 42 ditë
BotaSot - 12.07.2016 10:25:25
Rudolf Brojs është një burrë australian i cili ia ka dedikuar tërë jetën gjetjes së një kure natyrale për kancerin.Ai më në fund e gjeti atë duke e krijuar një lëng i cili ka treguar rezultate pozitive duke i ndihmuar njerëzit me kancer dhe për ta parandaluar atë.Sipas Rudolf, ky lëng duhet të konsumohet për 42 ditë gjatë të cilave shëndeti do t’iu përmirësohet çdokujt që e përdor.Për ta përgatitur këtë lëng duhet të përzieni:Rrënjë panxhariKarrotaRrënjë mëlmesashPatateRrepaVendosni të gjitha këto në mikserin tuaj dhe përzieni.Pastaj pini aq shumë sa ka nevojë trupi juaj. Të gjitha këto perime janë të rëndësishme për shkak se përmbajnë antiok...


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: