Komisioni për Arsim diskuton për ligjin për sponsorizime dhe donacione
BotaSot - 11.07.2016 13:28:53
Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini dhe Sport ka diskutuar projektligjin për Sponsorizime dhe Donacione, në fushën e kulturës, rinisë dhe sportit në vend.Anëtarët, të cilët morën pjesë në komision, patën ankesa për nenin 12 i cili e parasheh ndarjen e buxhetit nga tatimi për klubet dhe organizata sportive.Drejtori i Departamentit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit në Ministri të Kulturës, Ibër Alaj, tha se në këtë projektligj i diskutueshëm është vetëm neni 12.Alaj: Neni 12 i diskutueshëmKëtu temë diskutimi është thuaja se vetëm neni 12 ku parasheh mbështetjen e korporatave të bizneseve që të ju lejohet tatimi në fitim. Ne e...


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: