Protestat në SHBA: Fotoja që ka hyrë në histori
BotaSot - 11.07.2016 13:28:53
Kjo foto është parë në mbarë botën.Historia e saj është ndër më të lexuaruat në mediat më të mëdha.Shumë njerëz janë të bindur se kjo foto legjendare do hyjë në histori.Bëhet fjalë për nëj vajzë të re, përballë disa policëve të armatosur deri në dhëmbë.Dy prej tyre nxitojnë për ti vendosur prangat.Ajo është Ieshia Evans, 28 vjeç, një nënë nga Nju Jorku, që po merrte pjesë në të parën protestë kur u arrestua.Infermierja udhëtoi drejt qytetit Baton Rouge për të protestuar pas vrasjes së Alton Sterling, një person me ngjyrë.Ai u qëllua për vdekje nga policia.Vdekja e tij provokoi një valë protestash në mbarë SHBA....


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: