Berisha në SHBA nderohet me çmimin e pluralizmit kulturor
BotaSot - 26.04.2012 20:00:58
Berisha takon Senatoren Jeanne Shaheen, Kryetare e Nënkomitetit për çështjet EvropianeKryeministri Berisha , i cili ndodhet për një vizitë zyrtare në SHBA, u takua në Ëashington DC me Senatoren Jeanne Shaheen, Kryetare e Nënkomitetit për çështjet Evropiane.Duke i uruar përzemërsisht mirëseardhjen, Senatorja Shaheen vlerësoi reformat dhe progresin e bërë nga Shqipëria gjatë kësaj periudhe dhe rolin e saj për paqen prosperitetin e sigurinë në rajon.Gjatë këtij takimi, Kryemini ...


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: