Ja formula: Zbardhet propozimi i SHBA për reformën në drejtësi
BotaSot - 11.07.2016 13:28:46
Zbardhet propozimi qe Shtetet e Bashkuara të Amerikës i kanë bërë mazhorances dhe opozitës për reformën në drejtësi.Mesohet se formula për të cilën foli nje dite me parë Ndihmës Sekretarja Amerikane e Shtetit, Viktoria Nuland, përfshin edhe qëndrimin e mazhorances edhe të opozitës për Vetingun.Ky propozim thekson se seleksionimi i kandidaturave për anëtaret e institucioneve qe do bëjnë Vetingun, do të bëhet nga operacioni ndërkombëtar i monitorimit, duke lënë kështu ne fuqi parashikimet e bëra aktualisht ne draftin kushtetues.Por formula e amerikanëve ka përfshirë edhe një pjesë të propozimit të opozitës, duke përcaktuar se 12 anëtarët e komi...


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: