Sejfullai nga Kumanova dënohet me 13 vite burg
BotaSot - 12.07.2016 04:27:42
Njëzet e një vjeçari Birsan Fejsulla nga Kumanova u dënua me burg prej 13 viteve për shkak të pjesëmarrjes në sulm grupor ndaj tre emigrantëve nga Afganistani, të cilëve u janë vjedhur me këtë rast 100 euro, njoftoi Nova Tv.Ngjarja ka ndodhur në muajin mars, kur afganistanezët kanë tentuar në mënyrë ilegale ta kalojën kufirin, në afërsi të aeroportit sportive Axhitepe në Kumanovë, transmeton Lajm. Birsan, bashkë me vëllaun e tij të mitur dhe dy persona tjerë janë dënuar si fajtorë në bazë të asaj se janë identifikuar si sulmues nga emigrantët afganistanezë.Përveç Birsanit 21 vjeçar, vëllai i tij më i ri është dënuar me masë alternative “mbikë...


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: