“Votoj vetëm gra Presidente” !- fakte të besueshme që tregojnë se Alma Lama nuk e ka shitur votën
BotaSot - 12.07.2016 04:27:39
Thonë se feminizmi është komunizëm, por nuk është krejt ashtu, ndërsa idenë se idealizmi nganjëherë të paraqet budalla, kjo edhe mund të pranohet.Tregojnë një histori të vjetër sa koha, kur një budalla hodhi një gurë në lumë, dhe u lëshuan 20 të mençur, e nuk mundën ta nxjerrin. Këtë psikologji sociale të manipulimit me turmat kanë luajtur në këtë rast edhe mediat e profilizuara në Kosovë si mainstream media, për ta bërë mizën buall. Ose për të deklaruar një të pavërtetë absolute si të vërtetë dhe duke ushtruar presion mediatik mbi publikun, të krijojnë idenë rreme se, Alma Lama e paska shitur votën e saj pro Hashim Thaçit president, për një ...


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: