Vetëm 48.8% e bizneseve në Shqipëri kanë webfaqe
BotaSot - 12.07.2016 04:27:39
Instituti i Statistikave (INSTAT) ka prezantuar rezultatet e një anketë ku bie në sy fakti se Shqipëria krahasuar me vendet e BE mbetet pas edhe për përdorimin e internetit.Kështu, sipas kreut të INSTAT, Mirela Muça, përdorimi i kompjuterit nga ndërmarrjet shqiptare është 3 % më i ulët se vendet e Bashkimit Evropian ndërkohë që vetëm 48.8% kanë një faqe web ku prezantojnë kompaninë dhe shërbimet e tyre, transmeton Albeu.com.91.4% e ndërmarrjeve shqiptare përdorin internetin krahasuar me 95% të ndërrmarjeve në vendet e rajonit, ndërkohë që në vendet e BE-së ky nivel ëshë 99%.Rezultatet janë të vrojtimit të realizuar vitin e kaluar nga INSTAT m...


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: