Akuza e Kostës: Pagova 110 mijë euro për Ramën tek pronari i një televizioni në Berat
BotaSot - 12.07.2016 04:27:39
Vladimir Kosta u largua nga Grupi Parlamentar i Partisë Socialiste duke hedhur një lum akuzash ndaj Ramës dhe disa deputetëve të së majtës.Një ndër akuzat e tij është edhe kërkesa nga Rama për ti paguar 110 mijë euro një televizioni në Berat. Ja se çfarë shkruan Kosta: Kam investuar mund, djersë dhe para për partinë socialiste, Berat, Poliçan në 2009, Për një kërkesë tënden i pagova 110 mijë euro televizionit të atij jevgut të Beratit. Ma kërkove me ngulm në një kafene të Beratit, po se kujtove pyet Tikun. Preka gjithë fshatrat e Përmetit,në 2013, 4 muaj fshat më fshat. Një kërkesë të bëra që mos e vër Gilin se nuk fiton, mos ma bëj këtë t...


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: