Këndi i lojërave i mërgimtarit në Kumanovë i ktheu buzëqeshjen fëmijëve shqiptarë
BotaSot - 12.07.2016 04:27:39
Një gjest human i një mërgimtari, i cili dëshiron të mbetet anonim, ka shtuar gëzimin fëmijëve shqiptarë të Kumanovës. E kjo është hapja e një këndi të lojrave për fëmijë në Parkun e Kumanovës, që ishte boshatisur për vite të tëra dhe ishte shëndërruar në një xhungël të mbuluar nga mbeturinat dhe ferrat. Në projekt të tillë për fëmijët shqiptarë po investohet për herë të parë. edhe pse ky park duhej të rregullohej nga pushteti lokal dhe ai qendror.Komuna ka drejtuar investimet infrastrukturore dhe projektet e tilla me kënde fëmijësh në lagjet e qytetit të banuara nga maqedonasit dhe serbët.Banorët e lagjeve përreth Parkut të Qytetit thonë ...


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: