Veseli, letër opozitës: Kthehuni në Kuvend e të debatojmë
Lajm - 10.11.2015 16:23:31
Kryetari i Kuvendit të Kosovës Kadri Veseli, përmes një letre publike iu ka drejtuar sot tri partive opozitare Vetëvendosjes, AAK-së dhe Nismës, që të mos


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: