Kosova në UNESCO: Ja si votuan vendet arabe në lidhje me anëtarësimin
Lajm - 10.11.2015 16:23:31
Pas votimeve të shteteve anëtare të UNESCO-s në lidhje me Kosovën, u pa se shteti më i ri evropian nuk u pranua për vetëm 3


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: