Pa dështimit në UNESCO, nevojitet reformim i diplomacisë shqiptare
Lajm - 10.11.2015 16:23:31
Dështimi i pranimit të Republikës së Kosovës në UNESKO është dështim i diplomacisë amerikano-evropiane karshi asaj ruso-serbe që në rastin konkret korri një fitore diplomatike


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: