Arrestohet 39-vjeçari, vidhte automjetet e ndezura
Lajm - 10.11.2015 07:39:05
Policia e Tiranës finalizoi dje me sukses operacionin e koduar “Kompleks”, ku arrestoi një 39-­vjeçar, i cili dyshohet për të paktën 6 vjedhje të ndodhura


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: