Sherr mes Valbona Selimllarit dhe Robert Aliajt në ?Dance With Me? (FOTO)
Lajm - 10.11.2015 07:39:05
Një debat mes anëtarit të jurisë Robert Aliajt dhe konkurrentes Viola Spiro është bërë shkak i një konflikti të ashpër verbal mes Aliajt dhe anëtares


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: