Skandal: Policia sulmon dy gazetarë shqiptarë
Lajm - 10.11.2015 16:23:25
Një ngjarje e paprecendent ka ndodhur paraditen e sotme në Tiranë. Shefi i komisariatit nr 4, Fatmir Lleshi ka shoqëruar forcërisht grupin e xhirimit të


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: