Për vrasësin e turistëve çekë, Prokuroria kërkon burgim të përjetshëm
Lajm - 10.11.2015 16:23:25
Prokuroria e Shkodrës ka kërkuar burgim të përjetshëm për 20-vjeçarin, Sokol Mjacaj, autorin e vrasjes së dy turistëve cekë në Prekal të Shkdrës. Ndaj Mjacajt rëndon


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: