Bunjaku publikoi listën kundër Shqipërisë
Lajm - 10.11.2015 16:23:59
Përzgjedhësi i Kosovës, Albert Bunjaku, në një konferencë për medie e ka shpallur listën e lojtarëve të ftuar për ndeshjen e shumë pritur nga të


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit:

Inna(3wKFYCpF): 19.12.2015 14:33:06
I can't bevelie I've been going for years without knowing that.