Reprezentuesit e Maqedonisë do ta shikojnë filmin e James Bondit, a do të bëhen preciz sikur ai!
Lajm - 10.11.2015 16:23:59
Reprezentuesit e Maqedonisë në futboll pasi ta përfundojnë stërvitjen e pasditës, në mbrëmje të gjithë së bashku do të shkojnë në kino për të ndjekur


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: