Golden State regjistroi fitoren e tetë radhazi
Lajm - 10.11.2015 16:23:59
Stephen Curry realizoi vetëm 22 pikë, statistika më e ulët e sezonit, megjithatë Golden State nuk kishte asnjë problem që të regjistronte fitoren e tetë


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: