Messi do të jetë në El Clasico?
Lajm - 10.11.2015 16:23:59
Lionel Messi dëshiron të jetë në El Clasico dhe do të tentojë gjithcka për të luajtur në atë ndeshje. Prania e yllit argjentinas në sfidën


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: