Kërkim partnerësh në epokën e Trumpit
Deutsche Welle - 12.10.2017 12:04:29
Që kur raporti i Evropës me SHBA është përkeqësuar nën Donald Trumpin, takimet me partnerët e tjerë në botë bëhen gjithnjë e më të rëndësishme. Kjo vlen edhe për marrëdhëniet Bashkim Evropian-Indi.


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: