Koment i FAZ: Trumpi dhe Flynni - pa gojë
Deutsche Welle - 07.12.2017 11:08:54
Shpërthimet e zemëruara të Donald Trumpit ushqejnë dyshimin se ndoshta ka edhe gjëra më të rëndësishme, mendon Richard Wagner.


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: