Kthesa? Takimi Donald Trump dhe Kim Jong Un
Deutsche Welle - 10.03.2018 09:00:51
Fillimisht ata e luftuan njëri-tjetrin verbalisht: Kim Jong Un tha për Trump, "i plakuri", ndërsa Trump u kundërpërgjigj me "burri me raketa". Tani duket se akulli do të thyhet.


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: