SHBA kërkon që edhe vendet e tjera të shtojnë presionin ndaj Iranit
Deutsche Welle - 16.05.2018 08:13:20
Vendimi i presidentit amerikan, Donald Trump për daljen nga marrëveshja bërthamore me Iranin nuk po i mjafton Shtëpisë së Bardhë. SHBA kërkon që edhe vendet e tjera të ashpërsojnë tonin.


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: