Tiranë: Konferenca e Parë rajonale e mësuesve të gjermanishtes nga vendet e Ballkanit Perëndimor
Deutsche Welle - 11.10.2017 00:57:15
Në Tiranë zhvillohet Konferenca e parë e përbashkët e mësuesve të gjermanishtes nga vendet e Ballkanit Perëndimor


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: