Shqipëri: Gjendje e jashtëzakonshme nga rreshjet e pandërprera
Deutsche Welle - 06.12.2017 11:23:33
Rreshjet e dendura dhe të vazhdueshme të shiut e kanë sjellë Shqipërinë(1/12/2017) në një situatë rreziku të përmbytjeve masive.


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: