BE e shqetësuar që nisma për shfuqizimin e Gjykatës Speciale vazhdon të jetë në pritje në Kuvendin e Kosov&eum...
Deutsche Welle - 13.01.2018 13:23:03
BE, thotë se çdo përpjekje për të shfuqizuar ligjin për Gjykatën Speciale, rrezikon punën e përbashkët të BE-së dhe Kosovës të bërë vitet e fundit për sundimin e ligjit.


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: