Juncker: Bullgaria ka bërë mirë kur e ka vënë Ballkanin si prioritet
Deutsche Welle - 12.01.2018 07:41:42
Intervistë e Deutsche Welles me presidentin e Komisionit Evropian, Jean-Claude Juncker, i cili flet për rolin e Bullgarisë si presidente e radhës së BE dhe perspektivën e Ballkanit Perëndimor.


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: