Vrasja e gazetarit në Sllovaki: Sinjal paralajmërues për Europën
Deutsche Welle - 11.03.2018 22:32:19
Politikës europiane dhe opinionit publik jashtë Sllovakisë nuk i janë bërë edhe aq të vetëdijshme sfondi i vrasjes së gazetarit Ján Kuciak dhe implikimet e mundshme politike të tij, komenton Keno Verseck.


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: