Cool Germany! Gjermania papritur cool?
Deutsche Welle - 22.04.2018 10:03:07
Cool Germany! Titulli kryesor i revistës britanike "Economist" i jep një shtysë të re debatit gjerman për atdheun dhe identitetin. Shtypi i huaj e prezanton Gjermaninë si vend tërheqës.


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: