Myslimanët dhe urrejtja kundër hebrenjve: E re apo e vjetër?
Deutsche Welle - 13.05.2018 12:33:13
Politologu David Ranan ka polarizuar me tezat e tij për antisemitizmin mysliman. Në intervistë me Deutsche Wellen ai kërkon një qëndrim më të diferencuar ndaj qëndrimeve antisemitiste në Europë dhe Lindjen e Mesme.


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: