Huntsman: Ukraina - çështja më e rëndësishme për raportet me Rusinë
Radio Evropa e Lir - 12.10.2017 12:04:30
Ambasadori i ri i Shteteve të Bashkuara në Rusi, Jon Huntsman, tha se ripërtëritja e sovranitetit të Ukrainës në gjithë territorin e saj, do të jetë çështja kryesore në veprimet e tij me Moskën, derisa filloi shërbimin e tij në një periudhë të tensioneve të larta ndërmjet dy fuqive botërore. Duke folur në Salt Lake City, ish-guvernatori i Utahut, Jon Huntsman, tha të...


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: