Shahu dhe hixhabi: Lojtaret bojkotojnë kampionatet botërore
Radio Evropa e Lir - 14.11.2017 15:22:27
Ukrainasja, kampione e dyfishtë në shah, Anna Muzychuk, ka thënë se ajo nuk do të marrë pjesë në garën dy milionë dollarëshe, pas njoftimit se kampionati i shahut do të mbahet në Arabinë Saudite. Shumë lojtare të tjera, i janë bashkuar ukrainases 27-vjeçare dhe po bojkotojnë këtë kampionat, që konsiderohet si një nga garat më emocionuese në këtë sport, me...


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: