Sessions jep edhe një dëshmi për ?kontaktet me Rusinë?
Radio Evropa e Lir - 15.11.2017 01:40:43
Ligjvënësit e Kongresit të Shteteve të Bashkuara kërkuan nga prokurori i përgjithshëm, Jeff Sessions, të japë detajet që i di për ndërveprimet midis fushatës zgjedhore të presidentit Donald Trump dhe zyrtarëve rusë. Dëshmia e Sessions përpara Komitetit për Gjyqësi të Dhomës së Përfaqësuesve vjen në kohën kur këshilltari i posaçëm i...


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: