SHBA e njeh Jerusalemin si kryeqytet të Izraelit
Radio Evropa e Lir - 07.12.2017 11:08:55
Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donlad Trump, tha se ?është koha që Jerusalemi të njihet zyrtarisht kryeqytet i Izraelit?. ?Kam vendosur se është koha ta njohim zyrtarisht Jerusalemin si kryeqytet të Izraelit. Derisa presidentët e mëparshëm (v.j. amerikanë) e kanë bërë këtë premtim të madh, ata nuk e kanë realizuar. Sot, unë po e realizoj?, tha Trump. Në një fjalim që...


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: