Suedi: Fillon procesi kundër një azilkërkuesi të akuzuar për terror
Radio Evropa e Lir - 12.02.2018 10:24:36
Personi nga Uzbekistani, Rakhmat Akilov, azilkërkues në Suedi, i akuzuar për sulmin vdekjeprurës me kamion në Stokholm, në prill të vitit 2017, pritet të paraqitet në gjykatë gjatë javës së ardhshme. Ai është i dyshuar se e ka vjedhur kamionin dhe ka lëvizur me të kundër turmës së këmbësorëve në kryeqytetin suedez, Stokholm, duke i vrarë pesë vetë. Ai...


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: