Turkmenistani ndalon importin e kostumeve të plazhit
Radio Evropa e Lir - 17.04.2018 07:33:19
Mos fajësoni banorët e Turkmenistanit, nëse kostumet e tyre të plazhit duken jashtë mode gjatë kësaj vere në plazhet e Detit Kaspik. Qeveria turkmene ka ndaluar importin e rrobave të plazhit duke detyruar notarët dhe personat e tjerë që vizitojnë bregdetin të veshin kostumet e tyre të vjetra apo t?i dizajnojnë vetë ato. Pronarët e dyqaneve të këtyre veshjeve kanë thënë se...


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: