Dhjetëra palestinezë të vrarë në ditën e hapjes së ambasadës amerikane në Jerusalem
Radio Evropa e Lir - 16.05.2018 08:13:21
Të paktën 52 palestinezë janë vrarë dhe 1,204 janë plagosur nga ushtria izraelite, pranë kufirit të Gazës më 14 maj, në ditën kur Shtetet e Bashkuara kanë hapur ambasadën amerikane në Jerusalem. Lëvizja islamike Hamas, që udhëheq në Gaza prej vitit 2007, ka udhëhequr protesta masive për më shumë se gjashtë javë. Mbi 50 persona janë vrarë që...


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: