Militantët e bashkuar kundër armikut të përbashkët: gazetarëve
Radio Evropa e Lir - 14.11.2017 06:26:22
Militantët talibanë dhe ata të Shtetit Islamik (IS), ndoshta mund të jenë kundërshtarë të ashpër në fushëbetejë, por jashtë saj ata janë të bashkuar kundër armikut të përbashkët: mediave të Afganistanit. Aktualisht, të dy këto grupe ekstremiste u janë kërcënuar dhe qëllimshëm i kanë sulmuar stacionet madhore radiotelevizive dhe punonjësit e tyre,...


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: