Trump nuk pret të merret në pyetje për çështjen ruse
Radio Evropa e Lir - 12.01.2018 07:41:33
Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, tha se nuk pret se do të merret në pyetje për ndërhyrjen e dyshuar të Rusisë në zgjedhjet presidenciale në SHBA dhe përsëriti se fushata e tij nuk bashkëpunuar fshehtas me zyrtarët rusë. Komentet e Trumpit pasojnë raportimet e mediave se ekipet hetuese janë duke përgatitur një intervistë me presidentin.


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: