Për dhe kundër xhamisë në Kalanë e Prizrenit
Radio Evropa e Lir - 13.01.2018 13:23:04
Në Kalanë e Prizrenit besohet se ka qenë e ndërtuar një xhami, e cila sipas përfaqësuesve të Bashkësisë Islame, ishte rrënuar në vitin 1912. Në këtë vend tani shihen vetëm disa rrënoja, ndërkohë që Kalaja është duke kaluar në një fazë të restaurimit. Përfaqësuesit e Bashkësisë Islame në Prizren thonë se ka dëshmi...


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: