Pendarovski: NATO, alternativa më e mirë për Maqedoninë
Radio Evropa e Lir - 16.04.2018 10:11:27
Aleanca Veri-atlantike mbetet alternativa e vetme për Maqedoninë, sikurse  integrimi në Bashkimin Evropian. Drejtuesit e institucioneve, liderët e partive politike, apo faktorë të tjerë, mund të mendojnë apo të bisedojnë edhe për mundësi tjera, por asnjëra prej tyre nuk e përmbush atë që ofron NATO-ja dhe BE-ja, thotë për Radion Evropa e Lirë, Stevo Pendarovski, koordinator nacional...


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: