Shtetet e BE-së dakordohen rreth deklaratës së Samitit të Sofjes për Ballkanin
Radio Evropa e Lir - 16.05.2018 08:13:32
Në Këshillin e BE-së është konfirmuar të martën se përfaqësuesit e 28 shteteve anëtare të BE-së kanë rënë dakord për tekstin e deklaratës së përbashkët që do të miratohet në samitin për Ballkanin perëndimor të enjten në Sofje në Bullgarisë. Një zyrtarë i lartë i BE-së e ka quajtur këtë si një të arritur...


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: