Përfshirja e Kosovës në listën e shteteve të Microsoft-it
Kosova Live - 03.07.2013 06:21:51
Ministri i Financave, Besim Beqaj me datën 24 qershor 2013 ka pranuar përgjigje zyrtare nga Microsoft-i, në të cilën është konfirmuar thellimi i bashkëpunimit në të ardhmen, si dhe është konfirmuar që nga viti 2014 do të zgjidhet edhe çështja e përfshirjes së Kosovës brenda sistemeve të Microsoft-it dhe veçanërisht paraqitja e Kosovës në listën e shteteve të Microsoft-it.


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit:

Egemen(eSxPMMjTe9h): 12.11.2015 00:24:51
Findnig this post solves a problem for me. Thanks!