Skocia kërkon pavarësinë, kryeministrja britanike i bllokon referendumin
Panorama - 18.03.2017 01:17:22
Kryeministrja e Britanisë Theresa May ka bllokuar referendumin e dytë skocez për pavarësi duke thënë ?se nuk është koha? për një tjetër proces votimi. Aho eshte shprehur se një përsëritje e referendumit të vitit 2014 nuk është diçka e përshtatshme për shkak se vendi tashmë është duke kaluar nëpër një ndryshim të madh në drejtim


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: