E rëndë, 250 të burgosur përleshen nëpër qeli, humbin jetën 13 prej tyre (FOTO)
Panorama - 12.10.2017 12:04:31
Të paktën 13 të vdekur janë riregjistruar nga trazirat në burgun meksikan Candereyta. Autoritetet e shtetit verior të Nuevo Leon kanë bërë me dije se 13 u vranë dhe 8 të tjerë u plagosën rëndë në trazirat e burgut Cadereyta pas përleshjes mes së të paktën 250 personave. Një zëdhënës i qeverisë së shtetit tha se


Komentoni
Folë shlirë dhe mos ofendo.
Mund të shkruani edhe karaktere.
 
Emri&Mbiemri:
Email:
Vendi:
Kodi i sigurimit:
Jepe kodin e sigurimit: